Vad är FSK?

Föreningen Sveriges Körledare – FSK är till för dig som leder kör!

Oavsett om du leder barn eller vuxna, proffs eller amatörer är FSK för dig. Oavsett om du arbetar i kyrka, skola, eller har någon annan arbetsgivare är FSK till just för dig. Oavsett om du är professionell dirigent eller har körledarskapet som hobby är FSK din förening!

På FSK:s årliga konvent får du påfyllning av repertoar, metodik och pedagogik. Där träffar du erfarna körledare som delar med sig av sina kunskaper.

På konventen får du konstnärlig inspiration. Du får höra körsång av yppersta klass och du får göra djupdykningar i repertoar för alla körtyper, på alla stadier.

På konventen träffar du kolleger att utbyta tankar och idéer med. Det är här du träffar dina kamrater från studietiden och det är här du gör upp planerna för spännande turnéer och samarbetsprojekt.

Behöver du råd om arvoden eller arbetstider eller tips om repertoar och konsertformer finns FSK för dig.

I tidningen Körledaren kan du läsa senaste nytt på körledarfronten. Där får du information om nationella och internationella projekt av betydelse för ditt arbete. Där får du också information om föreningens interna och externa arbete.

Körledaren kommer i din brevlåda fyra gånger per år. Äldre nummer kan du läsa på FSK:s webbplats.

På vår hemsida har du en snabb kanal till dina kolleger och till hela körvärlden.

Genom att vara med i FSK får du de kontakter du behöver för att känna stimulans och utvecklas i ditt arbete. Det är också en lojalitetshandling gentemot dina kollegor.

Bli medlem härFör högupplöst logotyp, klicka på logotypen ovan.

Vill du annonsera här?
Klicka här för info

Md ejeby banner 36x250
Md annons wessmans
Md gehrmans2018
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub