Körledarkonvent i Uppsala 9-11 oktober 2020

Trots den situation vi nu befinner oss i hoppas vi på att kunna genomföra höstens körledarkonvent. Självklart följer vi noga de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och Regeringen.

Konventet kommer att äga rum i körstaden Uppsala, där vi i sedvanlig ordning kommer att ta del av seminarier, möten och konserter genom Uppsalas rika körliv. Vi kommer att vara huvudsakligen i Uppsala Missionskyrka och några konserter blir i Uppsala domkyrka och i Uppsala universitets aula. Lördagens festbankett blir på Norrlands nation. Konventet inleds med invigning på fredagen kl. 13.00 i Missionskyrkan och helgen avslutas med en musikgudstjänst på söndagen kl. 11.00.

Vi kommer självklart att bevaka utvecklingen av coronapandemin. Som ni alla förstår är det svårt att i dagsläget ge några klara besked. Vi väljer därför att flytta fram öppning av anmälan och återkommer senast den 15 juni med mer information via nyhetsbrev, hemsida och sociala medier.


Körledarkonventet arrangeras i samarbete med Kulturens bildningsverksamhet och Uppsala Missionskyrka samt med stöd av Sveriges Körförbund och Uppsala kommun.

Vill du annonsera här?
Klicka här för info

Md ejeby banner 36x250
Md annons wessmans
Md gehrmans2018
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub