Allmän info

Välkommen till Örebro 14–16 oktober!

Nu är programmet tillgänligt här!

Den 14–16 oktober 2022 samlas vi åter till Körledarkonvent. Denna gång i Örebro och på Kulturkvarteret mitt i stan! Som vanligt bjuder vi på ett digert, intressant och omväxlande program av seminarier och workshopar, kryddat med flera intressanta och spännande konserter med bland annat många av Örebros körer. Skynda dig att anmäla dig till en helg där du möter dina kollegor – både de du redan känner och nya kontakter – och får en rejäl dos av körledarinspiration!

Anmälan är öppen och du anmäler dig här.

Körledarkonventet inleds 14 oktober klockan 13.00 i sal Akustiken, Kulturkvarteret, Fabriksgatan 4 i Örebro och avslutas i samma lokal söndagen den 16 oktober klockan 12.00. Registreringen är öppen från klockan 10.00.

Alla seminarier kommer att hållas i Akustiken i Kulturkvarteret och där finns också notutställning mm i direkt anslutning. De gemensamma måltiderna serveras av Kulturbistron i Kulturkvarteret och intas i sal Volymen där också lördagens festbankett går av stapeln. För- och eftermiddagsfika serveras i samma utrymme som utställningarna. Alla konserter äger rum i Nicolaikyrkan, fem minuters promenad från Kulturkvarteret.

Deltagaravgiften är 4 000 kronor. För medlemmar i FSK eller någon nordisk körledarorganisation är avgiften rabatterad till 3 000 kronor vid anmälan före 1 juli och till 3 500 kronor vid anmälan före 1 september. Därefter är det ordinarie avgift.

Boende till rabatterat pris är förbokat på Hotell Hjalmar, Livin Hotel och First Hotel. Bokning av hotellrum görs i samband med anmälan till Körledarkonventet. Alla hotell ligger på bekvämt promenadavstånd från Kulturkvarteret.

Frågor angående anmälan kan ställas till: medlem@korledare.se.


Vi ses i Örebro!

Vill du annonsera här?
Klicka här för info

Md ejeby banner 36x250
Md gehrmans2018
Md webp.net gifmaker
Md banner notpoolen 2021
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub